Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem 4x600x400 mm - elektryczny, sterowanie manualne, jednofazowy - kod 225516
Cechy produktu:
– Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo
– Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
– Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec nadaje się nawet do najbardziej wyrafinowanych wypieków
– Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
– Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
– System chłodzenia elementów sterujących
– Współczynnik szczelności IPX 3
– Odległość między prowadnicami: 83 mm
– 2 wentylatory bez rewersu
– Termostat elektromechaniczny od +50°C do +300°C
– Nawilżanie pośrednie, manualne za pomocą przycisku
– Waga: 50,4 kg
Parametry:
wymiary w mm: 790x750x(H)635
pojemność komory : 4 blachy, 600x400 mm
odległość pomiędzy prowadnicami: 83
moc (w): 3400
napięcie (V): 230
waga w kg: 50,4
temperatura w stopniach celsjusza : od +50 do +300
Podana cena brutto - wystawiamy faktury VAT.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
KOMISU SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO
UL. MIĘDZYLESKA 6C 50-514 WROCŁAW