HENDI Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem 4x 600x400, sterowanie manualne, jednofazowy - 225516
Producent: Hendi
Opis:
Profesjonalny piec piekarniczo–cukierniczy marki Hendi. Rekomendowany jest dla piekarnictwa oraz gastronomii. Najlepsza jakość, perfekcyjne wykonanie, niezwykła funkcjonalność sprawiają, że produkty Hendi znajdują zastosowanie w każdej kuchni.
Cechy produktu:
- Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo
- Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
- Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec nadaje się nawet do najbardziej wyrafinowanych wypieków
- Konwekcyjny z nawilżaniem
- Sterowanie manualne
- Jednofazowy
- Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
- Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
- System chłodzenia elementów sterujących
- Współczynnik szczelności IPX 3
- Odległość między prowadnicami: 73 mm
- 2 wentylatory bez rewersu
- Termostat elektromechaniczny od +50°C do +300°C
- Nawilżanie pośrednie, manualne za pomocą przycisku
- 4x 600x400 mm
- Waga: 50,4 kg