Piec statyczny piekarniczo-cukierniczy z zaparowaniem
2 x 600x400mm 5,4 kW/400 V
Kod produktu: MKFD2T
Idealne rozwiązanie dla punktów gastronomicznych takich jak pizzerie, restauracje, stołówki, piekarnie lub kuchnie restauracyjne ceniące sobie przygotowywanie produktów cukierniczych, piekarniczych oraz pizzy na najwyższym poziomie z dużą dokładnością w procesie produkcyjnym
Cechy produktu:
- Programowalny – możliwość zapisywania 50 przepisów w pamięci pieca
- Komora o pojemności blachy 600x400 (model MKF D1T ) lub o pojemności dwóch blach 600x400 ułożonych na jednej powierzchni (model MKF D2T).
- Prosty w obsłudze i intuicyjny dotykowy panel sterowania
- Regulacja grzałek i termostatów za pośrednictwem dedykowanych przycisków na panelu sterowania
- Timer
- Temperatura maksymalna: 350˚C
- Zamontowany system zaparowania sprawia, że piec nadaje się nawet do bardzo dużej ilości wyszukanych rodzajów wypieków
- Komora w całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430
- Współczynnik szczelności IPX3
- Wyposażony w 6 grzałek
- Waga: 85 kg
W celu uzyskania funkcjonalnego zestawu piekarniczego dla profesjonalistów, którzy cenią sobie pracę na urządzeniach najwyższej jakości, istnieje możliwość połączenia urządzeń w jedną całość z:
- MKLM1064 (komora rozrostu)
- piecami Millennial Touch Screen Bakery o pojemności: 4/6/10 x 600x400 mm