Piec konwekcyjny z nawilżaniem
elektryczny, sterowany elektronicznie, programowalny, HENDI
Idealne rozwiązanie dla małych piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo.
Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie.
Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
System chłodzenia elementów sterujących
Współczynnik szczelności IPX 3 zasilający z wtyczką w zestawie
4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie.
1 wentylator z rewersem
Termostat: od 30°C do 260°C
Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C 99 programów, w każdym po 4 kroki
- Zabezpieczenie: Zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Zakres temperatury do / temperatura maksymalna (°C): 260
- Zakres temperatury od / temperatura minimalna (°C): 30
- Materiały: Stal nierdzewna
- Wymagana instalacja przez elektryka: Nie
- Jednostka temperatury: Celsjusz
- Hermetyczność: IPX3
- Napięcie: 230
- Strefa użytkowania: Do użytku wewnątrz pomieszczeń, Kuchnia
- Marka: HENDI
- Wysokość: 590
- Moc wejściowa: 2900
- Długość: 590
- Panel sterowania: Cyfrowy
- Maksymalna pojemność: 4
- Pojemność jednostki: Tace
- Szerokość: 695
- Odległość pomiędzy tacami: 74
- Waga netto (kg): 38.25
- Programowalny: Tak
- WYMIARY: 590x695x(H)590mm