Piec konwekcyjny Hendi H90. Idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych, lokali typu fast-food, do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca, a także do małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo. Niewielkie rozmiary, zasilanie na 230 V oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie. Urządzenie niezwykle proste do zainstalowania oraz obsługi.
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, podwójne przeszklone drzwi z podwójną atermiczną szybą. Dwa wentylatory wysokiej wydajności. Timer od 0 do 120 minut.
W wyposażeniu 4 blachy o wymiarach 43,8x31,5 cm.
Dane techniczne
- Wymiary (dł; szer; wys):59.5x59.5x57 cm
- Zasilanie:230 V
- Waga:38 kg
- Moc:2.67 kW
- Wsad:4 blach 43.8x31.5
- Odległość między półkami:7 cm
- Zakres regulacji temperatury:50-300 ºC
- Nawilżanie komory: nie
- Sterowanie: manualne
- Rodzaj zasilania: elektryczne