Piec konwekcyjny, elektryczny Stalgast 965001
- przeznaczony do wszystkich procesów kulinarnych nie wymagających funkcji zaparowania komory
- urządzenie dedykowane dla małej i średniej gastronomii, szczególnie polecane dla punktów żywienia zbiorowego
- 3 tryby pracy:grzałka górna 3 kW (funkcja opiekacza), grzałka wentylator 3.5 kW (funkcja konwekcja), grzałka wentylatora i grzałka górna razem ( funkcja konwekcja plus opiekacz)
- timer 120 min z funkcją pracy ciągłej
- opcjonalnie możliwość zestawienia trzech pieców
- wymiary komory pieca 660x445x285 mm, blacha 600 x 400 i GN 1/1
- trzy poziomy prowadnic
- ruszt ze stali nierdzewnej w komplecie
- kontrolki pracy oraz zasilania
- front i drzwi wykonane ze stali nierdzewnej i szkła
- obudowa wykonana ze stali ocynkowanej
- regulowane nóżki ~ 20 mm
- zakres regulacji temp 30-300 stopni C
- Częstotliwość : 50 Hz
- Zasilanie : prąd
- Szerokość - W : 800 mm
- Głębokość - D : 640 mm
- Wysokość - H : 600 mm
- Moc elektryczna : 6.54 kW
- Piętrowanie : Tak
- może nosić ślady zarysowań lub wgnieceń
Podana cena brutto.
Możliwy transport.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
"GASTROKOM"