HENDI | Piec konwekcyjno-parowy Hendi 7x GN 1/1 manualny + podstawa
- Numer katalogowy: 225554_224472
- Moc: 8400
- Napięcie: 400 V
- Wymiary zewnętrzne: 935x930x(H)825
- Atest do gastronomii: Tak
Profesjonalny piec gastronomiczny konwekcyjno-parowy o pojemności 7x GN 1/1. Piec idealnie nadaje się do lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bary, a także do zastosowań cateringowych oraz do niewielkich sal weselnych. W komplecie z urządzeniem otrzymasz oryginalną podstawę pod piec.
CECHY:
- Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
- Odpowiedni do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
- Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- Czytelny i łatwy w obsłudze panel
- Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
- Komora z oświetleniem halogenowym
- Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
- Demontowane prowadnice w komorze
- Podłączenie wody: 3/4”
- Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm
- Pojemność komory: 7x GN 1/1
- Odległość między prowadnicami: 68 mm
- Ilość wentylatorów z rewersem: 2
- Timer: 0 do 120 min.
- Termostat elektromechaniczny: +100°C do +275°C
- Waga: 105 kg
- Podstawa w komplecie