Piec Konwekcyjny 3x 460x330 Stefania Manual UNOX
Linia pieców skierowana do małych i średnich sklepów spożywczych, stacji benzynowych, punktów gastronomicznych,
barów restauracyjnych oraz restauracji również tych hotelowych. Przeznaczona do szybkiego i skutecznego wypieku
produktów zarówno mrożonych jak i świeżych. Charakteryzuje się intuicyjną obsługą, nieskomplikowaną budową,
kompaktowymi wymiarami oraz bardzo prostą instalacją. Jest to idealne rozwiązanie dla tych, którzy poszukują
nie dużego urządzenia do przygotowania produktów piekarniczo-cukierniczych. Dzięki możliwości zaprogramowania
całego procesu wypieku oraz pamięciom szybkiego dostępu praktycznie każdy może być mistrzem wypieków.
Opis produktu:
halogenowe oświetlenie
pojemność: 3 blachy 460x330 mm
odległość między półkami: 75 mm
pasuje podstawa 905132
manualne sterowanie
używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej (twardsza woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach
co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji)
nawilżenie komory
pompa kateringowa w standardzie
Paramatry techniczne:
Wysokość - H: 429 mm
Głębokość - D: 651 mm
Szerokość - W: 600 mm
Waga - M: 25 kg
Napięcie - U: 230 V
Zasilanie: prąd
Moc elektryczna: 3 kW
S 9041130