Piec konwekcyjno-parowy elektryczny TOUCH CONTROL to idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości - restauracje, stołówki, delikatesy, sklepy sieciowe, catering. Nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny. Komendy na panelu w 10 językach, w tym polski. Interaktywne menu. Programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne). 4 programy mycia automatycznego (automatyczny system myjący do zakupienia osobno). W wyposażeniu sonda. Funkcja szybkiego schładzania komory
Modułowy element grzewczy. Wentylatory z rewersem. Możliwość opóźnionego STARTU do 23 godz. 59 minut. Port USB do wgrywania przepisów i zapisywania parametrów gotowania dla zachowania HACCP. Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304. Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie. System chłodzenia elementów sterujących. Podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej.
- Uwaga: Wyposażenie nie obejmuje blach ani rusztów GN.
Dane techniczne
- Wymiary (dł; szer; wys): 93.5x93x192 cm
- Zasilanie: 400 V
- Waga: 244.4 kg
- Moc: 30 kW
- Wsad: 20 GN 1/1
- Wytwarzanie pary: natryskowe (iniekcyjne)
- Odległość między półkami: 6.8 cm