Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano 5xGN 2/3 -223307
z 2018 r., stan techniczny i wizualny bardzo dobry
Sterowanie: manualne
Pojemność w GN: 5 GN 2/3
Odległość pomiędzy prowadnicami: 67mm
Termostat: do +285°C
Timer: 0 do 120 min
Moc (W): 5,4kw
Napięcie (V): 400
Waga (kg): 64
Wymiary zewnętrzne (mm) : 700x714x(H)628 mm
Ilość wentylatorów: 1 z autorewersem
- Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- Bezpośrednie wytwarzanie pary
- Konwekcja (termoobieg) czyli wymuszony obieg gorącego powietrza, w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze gotowania. Wentylator zaciąga powietrze z komory a następnie przepuszcza je przez grzałki nagrzewając je. Nagrzane powietrze powraca z obu stron na potrawy znajdujące się w pojemnikach GN, umieszczonych na prowadnicach.
- Wydajne silniki wentylatorów o mocy 250 W każdy, z autorewersem i o dwóch prędkościach 1400/2800 obr./min
- Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałki. 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania
- Elektrycznie regulowany zawór odpowietrzający, dla zapewnienia optymalnego przepływu powietrza w komorze gotowania
- Mechaniczny Timer: 0-120 min
- Lampki kontrolne termostatu i funkcji zaparowania
- Wentylator (lub wentylatory) o zmiennym kierunku obrotów
- Halogenowe oświetlenie komory
- Drzwi z podwójnym przeszkleniem, chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego umycia Łatwo demontowalne prowadnice na GN-y
- Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
- Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- Odpływ w dnie komory pieca
Podana cena brutto.
Możliwość negocjacji ceny.
Możliwy transport.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
KOMISU SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO