Piec konwekcyjno-parowy 5 x GN 2/3, elektryczny 3,2 kW Hendi 225530 z podstawą
- Rodzaj: Nablatowy
- Temperatura minimalna (°C): 50
- Temperatura maksymalna (°C): 275
- Sterowanie: Manualne
- Umiejscowienie agregatu: Boczny
- Wentylator: tak
- Termostat: tak
- Liczba półek: 5
- Wymiary blach: 2 3 GN
- Liczba poziomów: 5
Profesjonalny gastronomiczny elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hendi. Łatwy w obsłudze dzięki sterowaniu manualnemu, polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach itp. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu.
Cechy produktu:
- Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach – do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
- Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- Czytelny i łatwy w obsłudze panel
- Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
- Komora z oświetleniem halogenowym
- Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
- Demontowane prowadnice w komorze
- Podłączenie wody: 3/4”, wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm
Podana cena brutto.
Możliwy transport.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
"GASTROKOM"