Piec piekarniczy konwekcyjny z nawilżaniem,
Piec piekarniczy konwekcyjny z nawilżaniem, 4 x 600x400 mm – elektryczny, sterowany manualnie, jednofazowy firmy Hendi to urządzenie najwyższej jakości szczególnie polecane do użytku w piekarnictwie i lokalach gastronomicznych.
Obudowa i komora pieczenia wykonane ze stali nierdzewnej
Przeszklone drzwi wentylowane grawitacyjnie
System nawilżania
Do użytku w piekarnictwie i lokalach gastronomicznych
Idealne rozwiązanie dla piekarń, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo Niewielkie rozmiary i ekonomiczne zużycie energii elektrycznej Obudowa i komora pieczenia wykonane ze stali nierdzewnej
System nawilżania
Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
System chłodzenia elementów sterujących
Współczynnik szczelności IPX 3.
Korpus i komora wykonane ze stali nierdzewnej
DANE TECHNICZNE
- Zabezpieczenie: Zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Zakres temperatury do / temperatura maksymalna (°C): 260
- Zakres temperatury od / temperatura minimalna (°C): 100
- Materiały: Stal nierdzewna
- Wymagana instalacja przez elektryka: Tak
- Jednostka temperatury: Celsjusz
- Hermetyczność: IPX3
- Napięcie: 230
- Strefa użytkowania: Do użytku wewnątrz pomieszczeń, Kuchnia
- Marka: HENDI
- Wysokość: 635
- Moc wejściowa: 3400
- Długość: 790
- Panel sterowania: Analogowy
- Maksymalna pojemność: 4
- Pojemność jednostki: Tace
- Szerokość: 750
- Odległość pomiędzy tacami: 73
- Waga netto (kg): 49.75
- Programowalny: Nie
- WYMIARY: 790x750x(H)635mm