Piec konwekcyjno-parowy elektryczny RedFox z podstawą EPD0511E AM
PARAMETRY:
- wymiary w mm: 750 x 870 x 660
- pojemność komory : 5x GN 1/1 lub EN 600x400
- waga w kg: 65
- temperatura w stopniach Celsjusza: 50 ÷ 300
- Opcje specjalne: automatyczny system myjący, z nawilżaniem
- Rozmiar blach: GN 1/1, blacha cukiernicza (400x600)
- Ilość prowadnic: 1-5
- Wytwarzanie pary: natryskowe
- Zasilanie: 400V
- Sterowanie: manualne
- w zestawie podstawa ( brak na zdjęciach)
CECHY:
- dotykowy elektroniczny panel sterowania
- iniekcyjne wytwarzanie pary
- tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi
- zakres temperatur: 50 – 300 °C
- elektrozawór
- łącze USB
- płynna regulacja obrotów wentylatora
- obróbka termiczna Δ T
- regulacja wilgotności w funkcji kombi
- oświetlenie komory
- duża, podwójna szyba drzwi z przestrzenią izolacyjną
- przepływ powietrza chłodzący zewnętrzną szybę drzwi
- elektronicznie sterowana klapka do odprowadzania wilgoci z komory
- rozstaw prowadnic 75 mm
FUNKCJE:
- funkcja OneTouch – szybkie uruchamianie programów poprzez dotknięcie ikony (do 9) bezpośrednio z panelu sterowania
- Timer półek – pozwala na przygotowanie różnych posiłków w tym samym czasie
- funkcja EasyService – umożliwia obróbkę termiczną i wydanie różnych produktów w tym samym momencie
- funkcja utrzymywania – przechowywanie w piecu gotowych produktów bez zmiany ich konsystencji do momentu wydania
- automatyczne schładzanie – automatyczne chłodzenie komory między krokami programu
Podana cena brutto.
Możliwy transport.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
"GASTROKOM"