Piec do pizzy przelotowy | tunelowy | elektryczny PO KE | RQ | PO KE
PODSTAWOWE INFORMACJE:
- Atest do gastronomii: Tak
OPIS:
- urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- prosta obsługa dzięki systemowi programowania i zapisu pieczenia
- równomierne rozprowadzenie ciepła w komorze
- urządzenie łatwe do utrzymania w czystości
- dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- temperatura pracy od 50°C do 315°C
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- niskie zużycie energii
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
Parametry techniczne:
- rodzaj pieca: elektryczny
- ilość komór:1
- wymiary wewnętrzne: 720x500 mm
- wymiary zewnętrzne: 1700x1100x1000 mm
- moc: 10 kW
- napięcie: 400V
- waga: 160 kg
- wydajność [pizza ?30cm]: 40-50 szt/h
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality PO KE?:
- Sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia.
- Duża powtarzalność wypieku.
- Piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni.
- Ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
- Posiada atest do gastronomii.
GALERIA: