Numer : HENDI 226957 Elektryczny piec do pizzy dwukomorowy z serii Kitchen Line XL 44 Hendi sterowany manualnie W urządzeniu można piec jednocześnie 8 pizz o średnicy 350 mm Produkt rekomendowany dla dużej i małej gastronomii Seria Kitchen Line to dobra jakość i przystępna cena. Cechy produktu: – Front wykonany ze stali nierdzewnej – Obudowa ze stali – Izolacja z wełny mineralnej – Sterowanie mechaniczne – Oświetlenie komory – Dno komory wyłożone szamotem – Grzałki w każdej komorze (góra i dół) – Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów – Termometr oddzielnie dla każdej komory – Wymiary komory: 720×720x(H)140 mm – Zakres temperatury: od 50°C do 500°C Parametry: wymiary w mm: 1000x844x(H)745 waga w kg: 149 moc (w): 14400 wysokość w mm: 745 napięcie (V): 400 Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
SKU PRODUKTU: 1610559 | SKU WARIACJI: W2047213