Włoskie biszkopty Tiramisu to kluczowy składnik do przygotowania prawdziwie włoskiego tiramisu i innych przekładanych ciast. Oferujemy wysokiej jakości biszkopty, które zapewniają doskonały smak i konsystencję każdemu deserowi.
Biszkopty są idealnie kruche, co sprawia, że absorbują smak kawy, likieru oraz kremowego serka mascarpone w tiramisu, tworząc harmonię smaków, za jaką uwielbiamy to włoskie ciasto. Ponadto, są doskonałą bazą do przekładania owocami, galaretką, kremami i bitą śmietaną.
Niezależnie od okazji, biszkopty są idealnym rozwiązaniem dla miłośników włoskiej kuchni i słodkich rozkoszy. Dzięki nim możesz w szybki sposób przygotować wyjątkowy deser, który zachwyci Twoich gości.
Waga: 200 g
Składniki: Mąka PSZENNA, cukier, JAJKA 20%, substancja spulchniająca: E500, E503; Syrop glukozowy, naturalne aromaty, sól. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka i soi. Wartości odżywcze 100 gramów energia 1553 kJ energia 366 kcal tłuszcz 3 gramy w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0,80g węglowodany 76 gramów z których cukrów 40 gramów białko 8 gramów Błonnik 1,70 g Sól (= sód x 2,5) 0,25 g