Pesto z ricottą i orzechami włoskimi Cipressino to odmiana tradycyjnego pesto genueńskiego, idealna do przygotowania bardzo szybkich ale naprawdę zaskakująco dobrych dań.
Dzięki wysokiej jakości surowców możliwe było udoskonalenie receptury poprzez zachowanie smaku głównego pesto jako składnika na pierwszym planie, aby wzmocnić jego mocny charakter, który jest wyjątkowy i trwały.
Delektuj się smacznym i niepowtarzalnym smakiem pesto z ricottą i z orzechami włoskimi: idealny gotowy sos do makaronu, ale także do mięsa.
OPIS:
Cipressino narodziło się z chęci podzielenia się wspaniałą tradycją gastronomiczną regionu Toskanii poprzez terytorialne produkty dla smakoszy (sosy, przyprawy, makarony, olej), które są wyrazem doskonałości dobrej i prawdziwej kuchni włoskiej.
SKŁADNIKI:
Olej słonecznikowy , ricotta z mleka krowiego (serwatka z mleka krowiego, mleko krowie ) 22%, pasta pomidorowa , pulpa pomidorowa , orzechy włoskie 4,8%, ser pecorino , mąka ryżowa , orzechy nerkowca , sól morski, bazylia , czosnek , kwas mlekowy E270. * Organiczne: organ kontrolny autoryzowany przez MiPAAF IT BIO 006 Operator kontrolowany n. B3279