PESTO BAZYLIOWE Z TOFU WEGAŃSKIE BIO 130 g - ALCE
ALCE NERO (włoskie produkty)
SKŁADNIKI
bazylia* (39 %), olej słonecznikowy*, tofu* (10 %) (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10 %), ORZECHY NERKOWCA*, sól, orzeszki piniowe* (0,9 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ / 448 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
- PKWiU: 10.85.19.0
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Kraj pochodzenia: Włochy