Pęcherz wieprzowy suszony, kaliber 25/30cm, 1szt
DOMOWASPIZARNIA
Pęcherz wieprzowy, suszony przeznaczony do wyrobu salcesonu i
innych podobnych wyrobów. Jest to produkt w pełni naturalny,
posiadający atesty wterynaryjne.
Średnica: 25/30cm
Zastosowanie pęcherzy wieprzowych:
Kindziuk,
Pasztet,
oraz wiele kiełbas wędzonych, parzonych lub gotowanych.
Sposób użycia:
Pęcherze przed użyciem należy namoczyć (około 1 godzinę). Po tym czasie otwór,
który posiadają pęcherze będzie podatny na rozciąganie, dzieki czemu bez problemu
wypełnisz je farszem.
Pecherz wieprzowy
swoje zastosowanie znajduje przy
produkcji wyrobów podrobowych (salcesony, kaszanki, studzieniny),
przeznaczonych do bezpośredniego spożycia.
Dostępna średnica: 25/30cm
Jest to produkt naturalny posiadający atesty weterynaryjne