Patelnia elektryczna jest urządzeniem stosowanym w gastronomii. Patelnia przeznaczona do obróbki termicznej produktów żywnościowych, zwłaszcza głębokiego smażenia.
Powierzchnia grzewcza jest wykonana z powłoki nieprzywierającej, co zapewnia utrzymanie wysokiego poziomu higieny. Elektryczne wychylanie misy roboczej do potrzeb obsługi personelu. Płynnie regulowany termostat oraz dwie strefy grzewcze zapewniają prowadzenie procesu smażenia w szerokim zakresie, zapewniając jednocześnie bezpieczeństwo ich użytkowania.
Parametry techniczne
Producent: NOVLAB
Regulacja temperatury: płynna
Zakres temperatur: od 50 °C do 300 °C
Strefy smażenia: 2
Wymiary powłoki smażenia: 820 x 590 mm
Moc: 14 kW
Zasilanie: 400 V
Szerokość całkowita: 1000 mm
Głebokość całkowita: 960 mm
Wysokość całkowita: 940 mm
Stan: bardzo dobry
Numer katalogowy: 000652
Wyposażenie standardowe: teflonowa płyta, otwierana pokrywa, wykonanie ze stali nierdzewnej