Pasztet z dziczyzny w słoiku - Śląskie Zakłady Mięsne
Wysokiej jakości pasztet z dziczyzny w słoiku to znakomity dodatek do wiejskiego chleba. Zawiera tylko naturalne składniki, co gwarantuje tradycyjny smak, który od pokoleń wyróżnia wyroby Śląskich Zakładów Mięsnych. Mięso pochodzi od starannie wyselekcjonowanych dostawców, a jego jakość jest najwyższa w trosce o doskonały aromat i wyśmienity smak.
DŁUGA DATA WAŻNOŚCI: 12.10.2023
Pasztet z dziczyzny w słoiku
Pasztet z dziczyzny to doskonały dodatek do przystawek i kanapek. Sama dziczyzna uznawana jest za jedno ze zdrowszych mięs na rynku – bogata w witaminy oraz niezbędne makro- i mikroelementy polecana jest w codziennej diecie osobom z niedoborami lub alergiami na mięso hodowlane. Starannie opracowany skład pasztetu, a także wygodny w przechowywaniu słoiczek gwarantują doskonały smak produktu bez użycia sztucznych substancji chemicznych. Sam wyrób jest niskokaloryczny (w porównaniu z pasztetami z innych mięs), dlatego zalecany jest osobom na diecie redukcyjnej.
Produkowane z czystego mięsa, bez dodatku MOM
Ważne! Wszystkie nasze wyroby są niskowydajne. Oznacza to, że z jednego kilograma mięsa otrzymujemy około 700-800 gram gotowego produktu. Żadnego nastrzykiwania, żadnych dodatków sztucznie zwiększających masę końcowego produktu. Wędliny produkowane są z czystego mięsa, bez dodatku MOM. Nie stosujemy również sztucznej chemii w postaci płynu wędzarniczego.
HACCP - Międzynarodowy Certyfiat Bezpieczeńśtwa Żywności.
Dzięki wdrożeniu najwyższych standardów bezpieczeństwa i jakości, nasza firma wyróżnia się certyfikatem HACCP. Jesteśmy dostosowani do wymogów stawianych przez przepisy Unii Europejskiej w zakresie bezpieczeństwa i higieny produkcji.
Bezpieczna wysyłka Twoich produktów
Nasz system pakowania w 100% wspiera wysyłkę produktów spożywczych. Dla zapewnienia najwyższej jakości i bezpieczeństwa wysyłanych produktów, stosujemy w paczkach min. żelowe wkłady chłodzące - dzięki którym dodatkowo zabezpieczmy Twój produkt podczas transportu.
Salaminka
Sklep salaminka powstał ze względu na rosnące docenianie Polskiej żywności o wysokiej jakości.
Od 2018 roku współpracujemy ze Śląskimi Zakładami Mięsnymi jako organizator i dystrybutor oferowanych produktów.
Zakład produkcyjny mieści się w Świerklanach, w oddanym do użytku w 2004 roku obiekcie, który jest dostosowany do wymogów stawianych przez przepisy Unii Europejskiej w zakresie bezpieczeństwa i higieny produkcji.
Liczne certyfikaty, a także wprowadzony system zapewniania jakości zdrowotnej (HACCP) gwarantują najwyższą jakość naszych produktów.