#Pasztet z borowikami, tradycyjna receptura i niepowtarzalny smak #Kuchni #Staropolskiej.
Maksimum wartości, zero konserwantów i ulepszaczy - aksamitny pasztet przygotowywany z największą dbałością o jakość używanych składników.
Waga netto: 160g
Skład: mięso wieprzowe 72%, wątroba wieprzowa 15%, bułka tarta (zawiera pszenicę, żyto), cebula, borowik suszony 2%, błonnik sojowy, sól, aromaty, przyprawy.
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 850 kJ/205 kcal
- Tłuszcz, w tym: 16 g
- kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
- Węglowodany, w tym: 4,9 g
- cukry: 0,9 g
- Białko: 10 g
- Sól: 1,3
- #pasztety#smacznego#naturalnie#natureandme.eu