Wybierając produkty VEGA UP otrzymujesz najwyższej klasy przygotowane wegańskie wyroby, które zaspokoją Twój wilczy głód i dodadzą zdrowych substancji odżywczych i minerałów Twojemu organizmowi.
Oferujemy wysokiej jakości dania niezawierające glukozy i laktozy, przygotowywane z dokładnie wyselekcjonowanych warzyw, kasz, roślin strączkowych i nasion. Naszą specjalnością jest bogata gama smaków hummusów, pasztetów, smalczyku oraz paprykarzu wegańskiego.
Pasztet wegański z ciecierzycy a’la falafel to produkt niezawierający glukozy i laktozy, przygotowywany z dokładnie wyselekcjonowanych warzyw, kasz, roślin strączkowych i nasion. Jest smaczną i zdrową alternatywą dla mięsnego pasztetu. Produkt polski z ciecierzycy, bez konserwantów, bez sztucznych barwników z dodatkiem soli morskiej.
Składniki: gotowana ciecierzyca 44%, warzywa (34% - marchew, seler, cebula), woda, olej rzepakowy, ocet jabłkowy, sól morska, czosnek, curry (w tym gorczyca), pieprz, imbir suszony.
Przechowywać w temperaturze do 20 C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Wartości odżywcze (w 100 g produktu):
- Wartość energetyczna / Energy: 734 kJ / 176 kcal
- Tłuszcz / Fat 10,1 g
- kwasy tłuszczowe nasycone / saturates 1 g
- Węglowodany/ Carbohydrate 13,2 g
- cukry / sugars 1,3 g
- Błonnik / Fibre: 4,6 g
- Białko / Protein: 5,5 g
- Sól / Salt: 0,7 g
Opakowania jednostkowe: 200 g
Produkt przeznaczony dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem dzieci poniżej I-go roku życia i osób uczulonych na wymienione alergeny.
Produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.