OPIS
Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Źródło białka.
SKŁADNIKI
łosoś atlantycki* (Salmo salar) rozdrobniony 53 %, kasza jaglana* 15 %, olej rzepakowy* 15 %, cebula* 7 %, sól, cukier kokosowy*, cytryna*, czarnuszka* 3 %, papryka słodka*, pieprz* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- Wartość energetyczna: 1336 kJ/319 kcal
- Tłuszcz: 23 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
- Węglowodany: 16 g
- w tym cukry: 1,1 g
- Białko: 13 g
- Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h