PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS
SKŁADNIKI dynia* (46%), marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%), olej z pestek dyni* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Gęsta pasta z dynią i imbirem. Idealna do pieczywa. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 858 kJ /207 kcal Tłuszcz - 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g Węglowodany -11,0 g w tym cukry - 7 g Błonnik - 2,0 g Białko -3,7 g Sól - 1,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych