PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS
SKŁADNIKI
dynia* (46%),
marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z
agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia
ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*,
skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%),
olej z pestek dyni* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba
świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z dynią
i imbirem. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 858 kJ /207 kcal
Tłuszcz - 16,0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany -11,0
g
w tym cukry - 7 g
Błonnik - 2,0 g
Białko -3,7 g
Sól -
1,4 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach
chłodniczych