Pasta Tom Ka 400 g
8850030190590
Informacje o produkcie
Aromatyczna pasta z dodatkiem galangalu, trawy cytynowej,
kafiru i kolendry. Baza do stworzenia tajskiej zupy kokosowej Tom Ka.
Składniki:
sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku E621,
regulator kwasowości E330, chili, pasta z tamaryndowca (tamaryndowiec, woda)
szalotka, czosnek, galangal, sok z limonki.
Wartości odżywcze na 100g/100ml Wartość energetyczna 1010 kJ/240 kcal Tłuszcz 16 g W tym: kw. tłuszcz. nasycone 15 g Węglowodany 19 g W tym cukry 11 g Białko 3,5 g Sól 27,8 g Parametry Kraj pochodzenia Tajlandia Przechowywanie Temperatura pokojowa Masa netto 0.4 kg Masa brutto 0.448 kg Alergeny soja Sposób przygotowania/użycia Zagotować 1 litr wody. Dodać 30 g pasty Tom Ka. Dodaj krewetki i grzyby. Doprawić do smaku sosem rybnym lub solą i sokiem z cytryny. Przechowywanie przed otwarciem Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Przechowywanie po otwarciu Po otwarciu przechowywać w lodówce.
74B9-8204E