Pasta sojowa Ssamjang 500 g
8801005182010
Informacje o produkcie
Pasta z fermentowanej soi z dodatkiem pszenicy, wody, soli i cukru
w konsystencji gęstego sosu z kawałkami ziaren soi.
Świetny dodatek do dań orientalnych, może służyć jako przyprawa, marynata
i dodatek do dań Stir-Fries.
Składniki:
woda, pszenica w proszku, syrop kukurydziany, soja, sól, przyprawa czerwona papryka
(czerwona papryka w proszku, woda,sól, czosnek w proszku, cebula w proszku)
pszenica, alkohol, brązowy cukier, czosnek, ekstrakt pszenny, prażony sezam, olej czosnkowy,
Koji, przyprawa imbirowa.
Wartości odżywcze na 100g/100ml Wartość energetyczna 796 kJ/182 kcal Tłuszcz 3,8 g W tym: kw. tłuszcz. nasycone 1 g Węglowodany 26,2 g W tym cukry 24,7 g Białko 9,6 g Sól 7,1 g Parametry Kraj pochodzenia Republika Korei - Korea Poludniowa Przechowywanie Temperatura pokojowa Masa netto 0.46 kg Masa brutto 0.541 kg Alergeny gluten, soja Przechowywanie przed otwarciem Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
7F44-9577F