PASTA SŁONECZNIKOWA Z PAPRYKĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
SKŁADNIKI
nasiona
słonecznika* (26%), koncentrat pomidorowy*, woda, cebula*, olej słonecznikowy*,
papryka* (9%), sok cytrynowy z koncentratu*, sól,pepperoni* (1%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Delikatna,
kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt
wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 976 kJ/ 236 kcal
Tłuszcz:
21 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany:3,2 g
w tym
cukry:3,2 g
Błonnik:3,0 g
Białko:7,1 g
Sól: 1,4
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8
C i spożyć w ciągu kilku
dni.