PASTA SŁONECZNIKOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA B
ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (24 %), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5 %) (zawiera m.in. GORCZYCĘ* i SELER*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 6,1 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
- PKWiU: 10.39.22.0
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia: Niemcy
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI