PASTA SŁONECZNIKOWA Z CURRY BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
SKŁADNIKI
nasiona
słonecznika* (24%),woda,olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*,
jabłko*,sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*,curry* (1,5%)
(zawiera m.in. gorczycę* i seler*), sól
(*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produkt
bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta
do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt
wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 1325 kJ/321 kcal
Tłuszcz:
30 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone:2,8 g
Węglowodany:5,6 g
w tym
cukry:4,3 g
Błonnik:
2,0 g;
Białko:
6,1 g;
Sól: 1,5
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
Drogi Kliencie, z uwagi na obecną sytuacje w Polce jak i w Europie czas dostaw może ulec wydłużeniu z względu na potężną ilość zamówień . Za utrudnienia przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość.