PASTA SŁONECZNIKOWA Z BAKŁAŻANEM BEZGLUTENOWA BIO
ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
SKŁADNIKI
ziarno słonecznika* (21 %), bakłażan* (16 %), olej słonecznikowy*, woda, koncentrat pomidorowy*, cebula*, sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, jabłka*, syrop jabłkowy*, papryka*, oliwa z oliwek*, sól, czosnek*, bazylia*, pieprz*, oregano*, rozmaryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1235 kJ/299 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 4,9 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia: Niemcy
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI