Pasta słonecznikowa cukinia curry bezglutenowa BIO - Tartex - 180g
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok jabłkowy*, grilowana cukinia*(15%), ziarna słonecznika*(11%), sok cytrynowy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, oliwa z oliwek*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, skoncentrowany sok jabłkowy*, curry *(0,5%)(z musztardą), przyprawy*, czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna: 1604 kJ / 389 kcal
Tłuszcz: 37,50 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,30 g
Węglowodany: 9,00 g
w tym cukry: 4,60 g
Białko: 3,00 g
Sól: 1,00 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokowej.
Certyfikat bio:jestKraj Producenta:NiemcyBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)WEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI