Pasta paprykowa - peperoncino - pikantna !
Pate di Peperoncino. Bez konserwantów, wyprodukowana na Sycylii!
Pasta od Gusto & Buon Gusto to krem stosowany do aromatyzowania gotowanych mięs lub ryb.
Idealnie rozsmarowuje się na grzankach, kanapkach, panini, pieczywie tworząc doskonałe połączenie, któremu trudno się oprzeć. Może być również stosowana w kuchni do dań głównych, jako dodatek do makaronów i wielu innych kombinacji z udziałem tej aromatycznej pate’.
Pasuje do każdego rodzaju potraw, gwarantując niepowtarzalny smak!
________________________________________________
Rozpoznawana we wszystkich najważniejszych miastach Włoch i Europy marka Gusto & Buon Gusto.
Pomysł narodził i rozprzestrzeniał się przez około 20 lat w sektorze typowych targów włoskich. Od słodkości po słone przekąski, wspaniałe kolorowe stoiska rozświetlają rynki w całej Europie najlepszymi produktami włoskimi.
Zapraszamy!
GustoBuonGusto