PASTA PAD THAI BEZGLUTENOWA BIO 100 g (SASZETKA) - ONOFF SPICES
19,28
SKŁADNIKI
woda, sos
sojowy* 18,5 % (woda, sól, soja*, mąka
ryżowa*, cukier trzciowy*), cukier trzcinowy*, szalotka*, czosnek*, olej
kokosowy*, substancja konserwująca:
kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Gotowa pasta w płynnej formie zawierająca niezbędne
składniki do przygotowania narodowej potrawy Tajów - makaronu smażonego Pad
Tai. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna -450 kJ/120kcal
Tłuszcz -2,5 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone -2,0 g
Węglowodany - 24 g
w tym cukry
-18 g
Błonnik - 1,0 g
Białko -2,0 g
Sól -3,0
g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Kiełki fasoli podsmażyć, dodać opcjonalnie tofu,
krewetki lub kurczaka podczas smażenia. Dodać zawartość opakowania oraz
wcześniej namoczony makaron ryżowy. Krótko podgrzać do wymieszania
składników.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu.