Pasta mexicana z czerwonej fasoli 130g Sorella
Pasta została przygotowana na bazie czerwonej fasoli, obfitująca w witaminy z grupy B, a szczególnie w witaminę B1 (tiaminę), która odpowiada m.in. za funkcjonowanie układu nerwowego. Dodatkowo zawiera paprykę, która poprawia trawienie a zawarte w nich witaminy C, A i E wzmacniają odporność.
PARAMETRY PRODUKTU:
Składniki: fasola czerwona gotowana 55%, papryka czerwona 29%, olej rzepakowy, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (cebula, papryka, czosnek, pomidor, pietruszka nać), sól, cukier, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, zioła, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Produkt wegański: 1
Technika utrwalenia: sterylizacja
Waga jednostkowa brutto: 0,26 kg
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 22 °C
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 181 kcal/100g
Wielkość porcji: 130 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 752 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 5,1 g
.