Składniki: ikra śledzia(Clupea Harengus; obszar połowu: FAO 27.4.B. Morze Północne) 43%, olej słonecznikowy rafinowany, wędzone mięso z łososia (Salmo Salar; akwakultura Norwegii) 7%, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy; substancje zagęszczające: żółtko jaja w proszku, guma ksantanowa, guma guar, modyfikowana skrobia ziemniaczana; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromaty, ser w proszku 0,03%.
Produkt może zawierać pojedyncze ości.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1462 kJ/354 kcal, tłuszcz – 34,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,0 g, węglowodany – 6,4 g, w tym cukry – 4,5 g, białko 5,4 g, sól – 2,8 g.
Najlepiej spożyć przed: patrz drugi wiersz na wieczku.
Data produkcji: patrz pierwszy wiersz na wieczku.
Numer partii: data produkcji jest numerem partii.
Przechowywać w temperaturze od 0 °С do +6 °С
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0 °С do +6 °С i spożyć w ciągu 48 godzin.
Producent: LLC Stingray; ul. Skvorcova 236; 69106 Zaporoże, Ukraina
Eksporter: LLC Albacor; ul. Skvorcova 236; 69106 Zaporoże, Ukraina
Importer: Nickal Sp. z o.o., Marywilska 26, 03-228 Warszawa.