Pasta bio z migdałów 100% 250g
Smakoszyk.pl
Pasta bio jest produktem bezglutenowym, nieszablonowym, którego podstawą są różne gatunki orzechów. Wszystkie składniki pasty są ekologiczne, pozbawione wątpliwej jakości tłuszczów i tanich wypełniaczy. Pasta migdałowa składa się z prażonych, niepozbawionych skórki migdałów. Charakteryzuje się głębokim, wyrazistym smakiem i gładką konsystencję.
- Rodzaj: BIO, Nowość, Do zestawów
- Kraj pochodzenia: Polska
- Zawiera: Węglowodany – 11,6g, (w tym cukry 8,6g), tłuszcze – 55,4g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,9g), błonnik – 12,9g, białko – 19,4g, sól - 0,1g
- Kaloryczność: 674 kcal / 100g
- Okres przydatności do spożycia (liczony od daty produkcji): 36 miesięcy
- Jednostka miary: szt.