Kupując 1 sztukę kupujesz 1 pasek
Kolor: czerwony
Długość w przedziale: 180-220 cm
Szerokość: 10 mm
Grubość: 3-4 mm
Materiał: garbowana roślinnie, licowana skóra bydlęca
Gatunek: 1
Waga: 0.10 kg
Dodatkowe informacje:
Naturalna skóra - Paski wykonane są z najwyższej jakości garbowanej roślinnie skóry bydlęcej.
Maszynowe cięcie - Dzięki maszynowemu cięciu, paski są równe na brzegach.
Długość w przedziale - Paski wycinane są ze skóry naturalnej, co powoduje zróżnicowanie ich długości. Z tego względu oferujemy paski w określonych przedziałach długościowych, dobór długości z przedziału jest losowy, najczęściej jest zbliżona do 200 cm.
Kilka słów o przedmiocie:
Paski wykonane są z najwyższej jakości, garbowanej roślinnie, licowanej skóry bydlęcej o grubości 3-4 mm. Profesjonalne garbowanie i zastosowanie wysokiej jakości barwników (kolory: koniak, czarny, ciemny brąz, czerwony), sprawiają, że paski nie odbarwiają się i zachowują głębię koloru . Z kolei paski w kolorze naturalnym nie są barwione, można je zabarwić we własnym zakresie dowolnym kolorem, lub impregnatem. Cięcie maszynowe zapewnia idealnie równe krawędzie pasków, dzięki czemu nie trzeba ich dodatkowo wykańczać. Paski mają adekwatną do poniższych zastosowań sztywność. Paski posiadają bardzo szerokie zastosowanie, najczęściej wykorzystywane są w produkcji torebek.
Zastosowanie:
Paski do torebek
Paski z klamrą
Pochwy do noży, pokrowce, etui
Pasy rycerskie, pasy na tarcze, obicie rantów tarcz, inne elementy wyposażenia
Wyroby galanteryjne, artystyczne, rękodzielnicze, biżuteria skórzana
Uprząż dla konia i osprzęt jeździecki
Pasy do maszyn, pasy szlifierskie
Inne przedmioty w naszej ofercie:
- Paski skórzane w szerokościach od 10 mm do 60 mm
- Rzemienie skórzane w szerokościach od 4 mm do 8 mm
- Filc impregnowany, dwustronny, samoprzylepny, wełniany
- Akcesoria pasmanteryjne
- Klamry do pasków
- Skóry cienkie i grube
Aby je obejrzeć, należy kliknąć w sekcję "wszystkie przedmioty sprzedającego" i wpisać poszukiwaną frazę w wyszukiwarce znajdującej się nad listą ofert.