Parmigiano reggiano tarty 100g Zarpellon
Parmigiano reggiano tarty - oryginalny ser twardy tarty z oznaczeniem D.O.P., które jest gwarancją oryginalności i najwyższej jakości produktu. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena, Mantua - to regiony, w których wytwarza się ten doskonały produkt. Proces produkcji jest restrykcyjnie nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell'Emilia. Parmigiano Reggiano produkowane jest z mleka krowiego surowego, bez żadnych dodatków. Dojrzewa min. 12 miesięcy. Smak Parmigiano Reggiano jest pełny i wyrazisty. Jest doskonałym dodatkiem do wszelkich dań zapiekanych, zup. Jest również wyśmienitym dodatkiem do sałatek. Zawiera 32% tł w suchej masie.
Skład: mleko krowie, sól, podpuszczka