Panna ai 4 formaggi, to kremowa i jednolita śmietanka do sosów wzbogacona o najlepsze sery: ser pleśniowy gorgonzola, pecorino romano, parmezan, ser szwajcarski. Jest to idealna mieszanka smaku i delikatności.
Śmietanka po dodaniu do sosów nie nadaje kwasowości charakterystycznej dla zwykłych śmietan. Szczególnie polecana do sosów ale równie wyśmienicie
smakuje samodzielnie jako dodatek do ryżu, makaronu, tortellini, ziemniaczanych gnocchi oraz do gotowanych warzyw.
Skład: krem śmietanowy, sery (skrobia kukurydziana, 2% ser szwajcarski, 1,5% parmezan, 1,5% pecorino romano , 1% gorgonzola, sól, aromaty), zagęszczacz: karagen. Zawiera ekstrakt z orzechów włoskich.
Wartości odżywcze na 100g:
wartość energetyczna 229 kcal
949 kj
Białko 4,1 (g)
Węglowodany 6,0 (g)
Tłuszcze 21,0 (g)
Proponujemy produkty przeznaczone na rynek włoski, sprowadzane bezpośrednio do Polski przez Toscana s.c.
Kawy palone we Włoszech, to produkty najwyższej jakości, dla najbardziej wymagającego klienta jakim bez wątpienia są Włosi.