Panna Cotta Milram 1 kg.
Baza do deseru typu Panna Cotta be laktozy.
Składniki:
W opakowaniu :88% śmietana bez laktozy, cukier, żelatyna, skrobia modyfikowana, stabilizator, karagen
Przygotowanie Łatwe do wykonania w zaledwie kilku krokach. Podgrzej bazę Panna Cotta w garnku do 50 C, aż będzie płynna, całkowicie się rozpuści. Nie gotuj. Podziel na porcje i schłódź przez co najmniej 3 godziny. Udekoruj i podawaj.
Profesjonalna wskazówka Otwórz Milram Panna Cotta wzdłuż, użyj łyżki do lodów, aby umieścić około 60 gr. w każdej misce i podgrzej w piecu konwekcyjno-parowym do 120 st. C. z 90% pary cztery minuty. Następnie wstaw do lodówki i dokończ jak zwykle.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Składniki:
W opakowaniu :88% śmietana bez laktozy, cukier, żelatyna, skrobia modyfikowana, stabilizator, karagen
Termin przydatności 30.07.23