Panierka Panko bezglutenowa - azjatycka bułka tarta 200g Meizin
Panierka Panko przeznaczona jest do panierowania krewetek, ryb różnych gatunków, kałamarnic, grzybów, bakłażanów, tak naprawdę zależy to od naszego smaku i wyczucia kulinarnego i gustu.
Umyte i obrane składniki gdy potrzeba kroi się w kawałki o wielkości dużych krewetek. Przygotowane składniki obtaczamy w surowym jajku lub oliwie a następnie w panierce i smażymy w rozgrzanym do ok. 180 °C oleju.
Gdy smażymy różne składniku musimy zwrócić na kolejność, na początku warzywa, następnie grzyby shitake, na końcu owoce morza i ryby.
Taka kolejność zapobiega mieszaniu się smaków.
Skład: mąka kukurydziana, woda, skrobia kukurydziana, emulgator E471, sól, substancje spulchniające E500, E450.
Kraj pochodzenia: Korea
Producent: Meizin
Najlepiej spożyć przed: 20.01.2025 r.
Waga netto: 200 g.
Waga do wysyłki z opakowaniem: 400 g
Wszystkie produkty są bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane do wysyłki.
Dziękujemy i zapraszamy na nasze inne aukcje - SushiSam.