Ryba zapiekana ze szpinakiem filet 5kg
Pyszne i naturalne produkty, które podbiją serce każdego smakosza ryb!
Ryba zapiekana ze szpinakiem 5kg
Ryba zapiekana ze szpinakiem to prosty sposób na szybkie danie obiadowe.
Ryba poza przyprawami nie zawiera chemicznych wzmacniaczy smaku oraz barwników.
Doskonały filet, panierowany i opieczony w chrupiącej skorupce z dodatkiem szpinaku.
Z całą pewnością każdy mały niejadek przekona się do pysznej i chrupiącej rybnej przekąski.
Zamówione produkty, które są mrożone realizujemy w opakowaniach termicznych, które są przeznaczone do przewożenia produktów, tak aby mogły dotrzeć w odpowiedniej temperaturze i jakości.
Przechowywanie:
Mrożone owoce morza i ryby możemy przechowywać w zamrażarce.
Po czym rozpoznać dobrą jakość paluszków rybnych:
Podczas wyboru powinniśmy zwrócić uwagę na skład. Paluszki rybne powinny zawierać minimum 60% ryby, reszta to panierka.
Paluszki rybne możemy przygotować smażone lub pieczone. Najlepiej smakują podawane z frytkami.
- Rozgrzej piekarnik do temperatury 230ºC
- Paluszki ułóż na blaszce
- Piecz przez około 14 minut (z włączonym termoobiegiem)
O-fish
Oferujemy wyłącznie produkty od sprawdzonych dostawców, co do których mamy pewność, że były przechowywane w odpowiednich warunkach, dzięki czemu zachowały one swój wyjątkowy smak i wszystkie wartości odżywcze. Posiadamy własny transport przy pomocy, którego prowadzimy dystrybucję. Ciągle się rozwijamy, stale wzbogacamy ofertę o nowe produkty.
Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie, a oferowany towar najwyższej jakości.