OUTLET Bu?ka tarta luksusowa Benus 400g
Benus
Bu?ka tarta bez ?rodk?w konserwuj?cych. prosty sk?ad. czysta etykieta. Bu?ka jest ceniona przez konsument?w za wysok? jako??. dobry smak oraz pi?kn? z?ocist? i chrupi?c? panierk?.
Parametry produktu
Stopie? rozdrobnienia Drobno mielona
Sk?adniki M?ka pszenna. s?l. dro?d?e
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga opakowania jednostkowego netto 400 g
Waga jednostkowa brutto 0.4 kg
Kr?tki opis marketingowy Bu?ka tarta bez ?rodk?w konserwuj?cych. prosty sk?ad. czysta etykieta
Kod CN 1905 90 80
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (?acznie z laktoz?) Nie
Zbo?a zawierajace gluten Tak
Orzechy Nie
Mi?czaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
?ubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Spos?b przechowywania przechowywa? w suchym i ch?odnym miejscu
Warto?? od?ywcza
Zawarto?? bia?ek (og?lnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 14 g
Zawarto?? soli (og?lnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0.75 g
Zawarto?? w?glowodan?w w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 70 g
Zawarto?? t?uszcz?w (kwasy t?uszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0.3 g
Warto?? energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1515 kJ/100g
Warto?? energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 358 kcal/100g
Jednostka b?d?ca podstaw? przelicze? g/100 g
Zawarto?? w?glowodan?w (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3.3 g
Zawarto?? b?onnika (og?lnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5.8 g
Zawarto?? t?uszcz?w (og?lnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1.1 g
Wielko?? porcji 100 g
Inne informacje o zawarto?ci
Zawiera substancje konserwuj?ce Nie
Bu?ka tarta bez ?rodk?w konserwuj?cych. prosty sk?ad. czysta etykieta. Bu?ka jest ceniona przez konsument?w za wysok? jako??. dobry smak oraz pi?kn? z?ocist? i chrupi?c? panierk?.