Ostrygi Gillardeau hodowane są przez cztery lata, zgodnie z surowymi zasadami, przekazywanymi od czterech pokoleń. Dziewięć miesięcy po urodzeniu i okresie przebywania w parkach ostryg, są one umieszczane w workach i zanurzane przez ponad trzy lata w głębokiej wodzie, bogatej w fitoplankton, który stanowi podstawę ich pożywienia. Ich zmysłowe, jędrne, niemal chrupiące mięso atakuje podniebienie, tworząc czarujące doznanie smakowe i jest stopniowo wzmacniane o delikatnie słodkie, subtelne i wyrafinowane smaki. Ta mięsista konsystencja, utrzymywana na podniebieniu, z aromatyczną nutą finezji i trwałym, orzechowym posmakiem, jest charakterystycznym znakiem ostryg Gillardeau.
Rozmiary od 1 do 4
1.Originalny produkt Francuzki.
2. Zadzwoń pod numer +48 505 715 366, od poniedziałku do soboty, w godzinach od 9.00 – 16.00 lub skontaktuj się z naszymi przedstawicielami regionalnymi:
– Ewelina Siwkiewicz +48 794 126 293 e-mail: siwkiewicz.asthon@gmail.com
– Artur Służalec +48 505 715 540 e-mail: sluzalec.asthon@gmail.com
– Anna Kuc +48 505 715 518 e-mail: kuc.asthon@gmail.com
3. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegółowe informacje o dostępności i cenie wybranego produktu. Pod wskazanym numerem telefonu otrzymasz także specjalistyczne porady i wskazówki na temat wybranego produktu.Po ustaleniu wszelkich szczegółów i ich zaakceptowaniu, nastąpi dostawa pod wskazany adres.
Darmowa dostawa oferowana jest na terenie Katowic i śląska, przy zamówieniach o wartości powyżej 200 zł. Dostawy w inne miejsca są negocjowane indywidualnie w zależności od wartości i rodzaju zamawianych produktów.
www.asthon.pl