Pieczone orzeszki z miodem i chili.
Tak długo chodziliśmy z orzeszkami wokół pieca, aż się upiekły!
Orzeszki nerkowca i migdały połączyły siły z najprawdziwszym miodem, himalajską gruboziarnistą solą oraz szczyptą chili. Powstał smak, któremu nie sposób się oprzeć.
Wypróbuj naszą pierwszą słoną mieszankę pysznych orzeszków pieczonych w piecu. Ostrzegamy :) są tak dobre, że ciężko skończyć na jednej tubie.
PS: Wstrząśnij przed otwarciem.
Składniki: orzechy nerkowca 59 %, migdały 31 %, miód 8,2 %, sól 1,2 %, mielone chili 0,6%
Zawartość netto: 140g
Może zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, innych orzechów, orzeszków ziemnych oraz soi.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.