PODRĘCZNIK UŻYWANY W BDB STANIE, CZYSTY.
Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 70,44 zł
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych zasady żywienia część 1 WSiP
- 80,43 zł z dostawą
- 55,00 zł
- ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 1
- 64,99 zł z dostawą
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1 HGT.12 WSIP (14750471664)
Sprzedający szkolnamakama
poleca 100,00%
|
116
Parametry
- ISBN
- 9788302190667
- Wydawnictwo
- WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Tytuł
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 1
- Rodzaj
- tradycyjny podręcznik
- Autor
- Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
- Przedmiot
- Przedmioty zawodowe
- Nośnik
- książka papierowa
- Rok wydania
- 2020
- Stan
- Używany
- Klasa
- wieloletnie
- Okładka
- miękka
- Język publikacji
- polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
- 0.572
- Liczba stron
- 480
- Numer wydania
- 1
- Seria
- Organizacja żywienia
- Szerokość produktu
- 17
- Wysokość produktu
- 24.5
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.