ZMIEŃ SWÓJ TORT W MAŁE ARCYDZIEŁO ZADOWOLENIA SOLENIZANTA I GOŚCI.
OPŁATKOWA DEKORACJA NA TORT Z GRUBEGO OPŁATKA JADALNEGO
wykonanie nadruku JADALNYMI tuszami spożywczymi na opłatku jadalnym grafiki DEKORACJI NA TORT zleconej przez naszych klientów.
Zestaw dekoracji opłatkowych z motywem człowiek pająk(zestaw zawiera wszystkie pokazane na zdjęciu dekoracje opłatkowe,które są do samodzielnego wycięcia z arkusza A4.
GRATIS NAPIS
CENA dotyczy 1 ARKUSZA A4 z opłatka grubego z dekoracjami pokazanymi na zdjęciu
GRATIS można dodać imię solenizanta np. KUBA lub napis np. 5 urodziny Kuby lub 8 lat Kuby(ZAMIAST NAPISU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO)- (PO ZAKUPIE PROSZĘ PODAĆ W WIADOMOŚCI DO SPRZEDAJĄCEGO, w formularzu płatności, IMIĘ SOLENIZANTA lub napis),JEŚLI IMIĘ lub napis NIE ZOSTANIE PODANE będzie wysyłany opłatek, taki jak jest pokazany za zdjęciu,z wszystkiego najlepszego
Cena dotyczy jednego, pokazanego na zdjęciu arkusza opłatkowego z dekoracjami w formacie A4. Dekoracje opłatkowe są do samodzielnego wycięcia z arkusza a4
Sposób użycia OPŁATKA:
OPŁATEK jest do samodzielnego wycięcia z formatu A4. Można przycinać go do dowolnego kształtu za pomocą nożyczek.
OPŁATEK najlepiej nakładać na tort na ok. 1 godzinę przed podaniem.
1.TORT pokryj bitą śmietaną lub kremem. Ułóż opłatek na rozsmarowanym dokładnie kremie lub bitej śmietanie.
2.Dociśnij lekko palcami.
Opłatki drukujemy TYLKO za pomocą jadalnych tuszy spożywczych na jadalnym spożywczym papierze opłatkowym. Taki opłatek nie wpływa na smak tortu. Opłatki i tusze spożywcze posiadają świadectwo jakości oraz certyfikaty dopuszczenia do obrotu na terenie UE. Do nadruku używamy drukarki atestowanej przeznaczonej do wydruków spożywczych i dopuszczonej na terenie UE.
TERMIN WAŻNOŚCI 3 miesiące
SKŁAD:
OPŁATEK: skrobia ziemniaczana, woda, olej roślinny.
TUSZ JADALNY: woda, gliceryna E422, kwasek cytrynowy E330,barwniki e101,E151,E122,E133, konserwanty E1520
Przedstawione powyżej grafiki klientów złecone do realizacji jako gotowa dekoracja maja charakter poglądowy i nie stanowią oferty handlowej.