OPŁATEK JADALNY NA TORT
Przedmiotem aukcji jest usługa wydruku grafiki na opłatku jadalnym
Opłatek drukujemy i wysyłamy w formacie A4 do samodzielnego wycięcia, lub gotowy docięty według życzenia ... maksymalna średnica to 20 cm ....
SPOSÓB UKŁADANIA OPŁATKA NA TORCIE:
Opłatek kładziemy na tort pokryty kremem lub bitą śmietaną, (NIE MOŻE to być: czekolada, marcepan lub masa plastyczna) jego powierzchnia powinna być gładka. Papier delikatnie zginamy w kształt litery „U” i lekko dociskamy do powierzchni tortu, następnie wygładzamy papier dłonią w kierunku brzegów, usuwając spod spodu całe powietrze. Opłatek będzie chłonął wilgoć z tortu i podczas tego procesu może się lekko zmarszczyć. Jeśli jednak cała jego powierzchnia przylega do kremu, wystarczy cierpliwie zaczekać, aż znów się wyrówna (może to potrwać około godziny). Opłatek najlepiej nałożyć na tort minimum 4 godziny lub na dzień przed podaniem.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty wydruku
Skład: mąka ziemniaczana (92%), olej roślinny (1%), woda, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol (E422), barwniki: żółcień chinolinowa (E104), azorubina (E122), czerwień koszenilowa A (E124), błękit patentowy V (E131), czerń brylantowa PN (E151), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), przeciwutleniacz: sorbinian wapnia (E203), regulator kwasowości: kwas cytrynowy(E330).
E104, E122, E124 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci
Na opłatku możemy umieścić dowolny napis, w dowolnym kolorze, prosimy o taką informację w wiadomości po zakupie.
F.H.U. JOKE
Arkadiusz Stępień
32-500 Balin, ul. Promienna 10
Bank Millennium: 48 1160 2202 0000 0003 7108 6632